גוסטו בית של אוכל איטלקי בשנת 2009 פתחה גוסטו את שעריה בפינה קסומה ומאווררת, בקרן הרחובות פרישמן ושד חן ושינתה את שיח האוכל האיטלקי בתל אביב. עוד בתחילת הדרך נקבע כי גוסטו תשתמש בחומרי הגלם באיכות הגבוהה ביותר ותספק פשטות איטלקית ללא פשרות. תפריט מגוון עשוי בטכניקות בישול מסורתיות, מותאמות לחייך הישראלי ומבוקרות באופן רציף עי השף יוסי דולי-המאסטרו של המטבח. בצק הפיצה הדק, הרוטב, גבינות האיכות ומגוון התוספות הייחודי(שהפך ליעד לחיקוי) ,משדך בין כל המרכיבים והופך לחוויה קולינרית מלהיבה. בעקבות לחץ של התל אביבים, שרצו להנות מנפלאות המטבח של גוסטו גם בבית, נפתח מחדש שירות המשלוחים אשר מביא את אותה איכות מוכרת מבית גוסטו לביתם. גוסטו לא אטמה אוזניה למחאה הכלכלית ויצאה בתפריט חדש אשר מביא את מסר הטעם האהוב לשכבות רחבות ולרבדים מגוונים והופך את הבית של האוכל האיטלקי לבית של כולם.